Här och nu
OmTjänsterWebshopPriserKontaktaBoka tid

Om här och nu

Att vara ”Här och Nu” är något som jag, liksom många andra, behöver lära oss att leva mer i. För att få verktyg att klara av att göra det möjligt behöver man ofta hjälp. Idag erbjuds många forum i form av föreläsningar och kurser, men jag ser det som att det enkla och mest tillgängliga är det som faktiskt kan hjälpa i vardagen. Jag erbjuder möjligheten till att finnas där, i den form som du själv önskar, i en stuga på min tomt eller i telefonen.

På arbetsplatsen

Yoga, reikimassage och/eller coachingsamtal? Ni tillhandahåller lokal. Lokalens storlek är beroende på vilka behov som finns. Är det för reikimassage och/eller coachingsamtal räcker det med ett mindre rum. Om det däremot gäller yoga, behövs ett större rum där alla har möjlighet att sträcka ut sig på yogamattor.

Om mig

Jag har över 20 års erfarenhet av att arbeta med människor i olika livssituationer och är utbildad humanistisk behandlingspedagog, certifierad yogaledare (först och främst kring trauma) samt diplomerad livscoach i KBT. Oavsett livserfarenhet och livssituation så finns jag där för att hjälpa till att hitta verktyg för att nå ditt mål, även om det bara handlar om att hitta en lugn oas att komma till när det är för mycket.

Vad är en behandlingspedagog?

En behandlingspedagog arbetar med människor med olika typer av problem och svårigheter som till exempel missbruk, utsatthet eller psykiska problem. Du arbetar tvärvetenskapligt för att kunna ge stöd och hjälp i utsatta situationer. Arbetet är varierande, och man träffar mycket människor vilket kräver god pedagogisk förmåga att kommunicera.

© baravaraharochnu.se